Sesongen 2020-2021

Turbeskrivelser
Alle turene er godt merket og beskrevet. Turbeskrivelsene kan skrives ut her

Registrering via app
Alle turene registrere gjennom appen Trimpoeng, hvor du velger konkurransen 30-trimmen og deretter hvilket turmål du ønsker å gå til. Ved nådd turmål blir turen registrert automatisk ved å klikke på "Sjekk inn" i appen. Det er lurt å ha appen på underveis under turen for å sikre at turmålene blir registrert. Deltakere uten mobil kan registrere seg ved å melde inn turene sine til Johnny Johansen på messenger/facebook: eller til Siri Bjerkan på mail: siri.bjerkan@salangen.kommune.no. Send inn navn, fødselssår og e-mail/foreldres e-mail. 

Minitrimmen
I år ghar vi startet et nyttkonsept i 30-trimmen som vi har kalt "Minitrimmen. Dette er for barn født 2010 eller senere, der vi har valgt ut 5 løyper i Salangen og 5 løyper i Lavangen som er tilpasset små bein. Barna vil kunne få et klippekort med alle turmålene beskrevet og på hvert turmål er det et kodeord som kan føres inn på klippekortet. Dette konseptet håper vi vil være med på å øke interessen for turgåing, friludtstliv og bruken av nærmiljøet for de minste. 
Tilbudet vil være gratis og vi håper mange barn vil delta. For mer informasjon og klippekort, ta kontakt på siri.bjerkan@salangen.kommune.no
For beskrivelse av turene
klikk her.

 

Mer informasjon finnes på 30-trimmens hjememeside, klikk dere inn her
Følg oss også på Facebook og på Instagram: "30trimmen"