"ENDER PÅ EVENTYR" 1700:

En overbeskyttende andefar lar seg overtale av familien til å dra på deres første familieferie - og dermed forlate den trygge dammen de bor i. Men reisen mot varmere strøk går ikke helt som planlagt.

"Ender på eventyr" er en ny originalfilm fra Illumination Entertainment, studioet bak suksesser som Super Mario Bros. filmen, Minions, Grusomme meg-serien og Kjæledyrenes hemmelige liv. Filmen er skrevet av Mike White (The White Lotus, School of Rock).

"KONVOI" 1900:

«Konvoi» er inspirert av virkelige hendelser og handler om et av de største dramaene som utspant seg på havet under andre verdenskrig. 

Sommeren 1941 virket Hitlers krigsmaskin ustoppelig. Etter å ha underlagt seg store deler av Europa, invaderte Tyskland nå Sovjetunionen. De allierte ble tvunget til å hjelpe. Konvoier av lasteskip ble fylt til randen med krigsmateriell og begynte den farefulle ferden fra Island til Murmansk og Arkhangelsk. 

I Konvoi følger vi et norsk lasteskip på den dramatiske reisen. Under ferden splittes konvoien og de blir overlatt helt til seg selv. Uten noe form for militær bakgrunn står mannskapet nå ansikt til ansikt mot den tyske krigsmaskinen i det iskalde Nordishavet. Under ustoppelig angrep kjemper det unge mannskapet en kamp med livet som innsats for å få lasten frem, få en slutt på krigen og komme hjem. 

KJØP BILLETTER HER