Det er KLP og AFF som for tredje gang har kåret «Fremtidens ledere i kommune- og helse-Norge 2023». Gjennom kåringen ønskes det å sette fokus på viktigheten av å ha dyktige ledere innen kommune og helse.

En jury har i mai jobbet med å komme fram til tre vinnere, som alle får delta på Solstrandprogrammet Accelerate i regi av AFF, et av landets mest anerkjente ledelsesutviklingsprogram. Totalt har dette programmet en verdi på hele 250 000 kroner per person. Det kom inn seksti nominasjoner på prisen

 Slik vurderte juryen Pedersens innsats:

– Rus og psykiatri er et like krevende område som det er et viktig område. Kim Håkon Pedersen har ansvar for både budsjett, resultat og personell, med omtrent 40 ansatte, og han står bak en krevende omstilling som har gitt stor gevinst: Halvering av sykefravær, nytt hovedbygg, og ny turnus utarbeidet og implementert, og med meget godt resultat på arbeidsmiljøundersøkelsen. Dette er krevende lederoppgaver, med konkrete resultater, og juryen lar seg imponere av beskrivelsen av kandidatens kombinasjon av resultatoppnåelse og relasjonelle kvaliteter. Kim Håkon har lykkes i å skape et godt arbeidsmiljø og en god arbeidsplass som leverer viktige tjenester til kommunens brukere, og juryen er overbevist om at Kim Håkon Pedersen både vil ha god nytte av Solstrandprogrammet Accelerate, og tilføre programmet interessante og viktige perspektiver.

LES HVA KLP SKRIVER OM LEDELSE / KIM HÅKON

 

Salangen kommune gratulerer med en vel fortjent utmerkelse!