Forestillinga som var planlagt å være onsdag 2. mars må dessverre utsettes til uke 11. Dette pga. mye sykdom blant både elever og voksne på skolen, og ei dårlig værmelding for kommende uke. Vi satser på at alle er friske og raske etter ei uke vinterferie, og at regnværet da er over. Velkommen på forestilling i uke 11. Det vil komme nærmere info om dag og klokkeslett.

I forbindelse med kommunejubileet i 2021 ble Salangen skole oppfordra til å stille med et bidrag. Mellomtrinnet på Salangen skole har flere ganger tidligere satt opp musikkspillene “Den levende skogen” og “Ild for Live” med suksess, og ønsket var at skolen skulle gjøre en reprise på et av disse. Det var ikke mulig å gjennomføre i løpet av 2021, men skal vi gjøre det.

Alle elevene på mellomtrinnet deltar, enten som skuespillere, trommeslagere og/eller i koret, og alle er like viktige.

Skolen har som sagt  gjort dette før, og har gode erfaringer fra tidligere oppsettinger. Sist ble den satt opp i Salangen i 2010, og i 2005 både i Salangen og under Vinterfestuka i Narvik i 2005. I 2005 ble skolen kåret til "Årets salangsværing".

Et slikt fellesprosjekt er positivt og samlende for hele trinnet, og det er mye lærdom å hente. Elevene lærer å samarbeide, ta hensyn til hverandre og innrette seg etter andre, vente på tur osv. Mange har kanskje også utfordra seg selv ved å tørre å stå på en scene, eller tørre å være med i koret.

Verdiene til Salangen skole er: sporty, trygg, engasjert, inkluderende og kunnskapssøkende. Ved dette prosjektet mener vi at vi treffer, eller er innom alle verdiene, og ikke minst visjonen til skolen, som er å gjøre elevene “Klar for verden”.

Elevene er kjempeflinke, så dette blir en fantastisk kveld.

Sett av datoen allerede nå; onsdag 2. mars 2022. Ta med søsken, besteforeldre, tanter, onkler, venner og naboer, og kom opplev musikkspillet “Ild for Live”.

 

Hilsen oss lærere på mellomtrinnet på Salangen skole