Søndag 7. januar var filmen satt opp for andre gang, den første gang 26. desember 2017, og begge oppsettinger har resultert i fulle hus. I dag var det flere som ikke fikk kjøpt billett.Dette resulterer i at vi setter opp filmen den 12 mann på Salangen kommunale kino søndag 14 januar klokken 1900. Billetter kan kjøpes på nettet på www.salangen.kommune.no/kino eller i døra på søndag før forestillingen. For å være sikker på billett, anbefales det å kjøpe billetter på nettet.

Kjøp billett her. Fra og med tirsdag 9. januar er billettsalgsløsningen ny!

 

Om filmen:

Troms 1943. Tolv sabotører på en fiskeskøyte. Èn slipper unna.

Troms 1943. Tolv sabotører på en fiskeskøyte overraskes av tyske soldater. Elleve mann blir torturert og drept, bare den tolvte klarer å slippe unna. Skutt i foten, gjennomvåt og med hundre meters forsprang flykter Jan Baalsrud ut i den nådeløse, nordnorske vinteren med Gestapo i hælene - helt uvitende om at hans ukuelige vilje til å overleve snart vil gjøre ham til et symbol for den norske motstandsbevegelsen. Et symbol menneskene han møter er villige til å dø for.

Jan Baalsruds to måneder lange flukt regnes fortsatt som en av de mest utrolige overlevelseshistoriene fra andre verdenskrig.