Tilbakebetaling av faktura for mars:

Vi har tidligere opplyst at den tilsendte fakturaen for mars skulle betales i sin helhet, at det ville bli laget kreditnota og at pengene ville bli tilbakebetalt. Det er en tidskrevende prosess å skulle innhente kontonummer fra alle foreldre/foresatte for så å betale tilbake beløpet. Vi satser derfor på å kunne trekke det overskytende beløpet i fra på den neste fakturaen, eller eventuelt tilbakebetale pengene dersom barnet ikke skal gå i barnehagen i løpet av våren.

Dersom barnet ikke skal gå i barnehagen i løpet av april/mai/juni skal vi selvfølgelig betale beløpet tilbake, men vi må da ha tilsendt bankkontonummeret skriftlig. Vi ber om at det sendes på følgende e-port: wenche.pedersen@salangen.kommune.no.

Betaling for barnehageplassen etter åpning:

Regjeringen har 08.04.20 kommet med flg. Informasjon:

«Når barnehagene og SFO gradvis åpner igjen, blir det foreldrebetaling som vanlig. Foreldre skal betale fra den dagen de igjen får tilbud om plass. Barn som allerede er i barnehagen eller SFO, skal betale fra 14. april». Se link: https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/opptar-foreldrebetaling-i-barnehage-og-sfo-igjen/id2697221/.

Dette betyr at alle som har benyttet seg av barnehageplassen mens den var stengt, skal betale for plassen f.o.m. 14. april 2020, og at de som har startet opp i barnehagen skal betale fra oppstartsdato.