Medlemmer:

Leder: Martine S. Daleng
Politisk nestleder: Julia Jones
Organisatorisk nestleder: Emma Sofie Lind
Sekretær: Sarine Masterbakk
Kasserer: Rakel Jenssen
Ole Sigurd Prestbakmo
Anne Sofie Bakkemo (medlem URMT)

Vara:
Sunniva Børve
Tobias Olsen
Synne Sagerup Martinussen

Utvalg: Klima og Miljø
Leder: Julia Jones, Medlemmer: Sunniva Børve, Anne Sofie Bakkemo 

Utvalg: Ungdomsklubben
Leder: Ole-Sigurd Prestbakmo
Medlemmer: Milkias Tesfay og Emma  Sofie Lind 

Utvalg: Kultur
Leder: Emma Sofie Lind, Medlemmer: Sunniva Børve, Rakel Olsen, Oda Haugland, Synne Sagerup, Marthe Knutsen, Sarine Masterbakk, Tobias Olsen. -

Utvalg: Helse
Leder: Sarine Masterbakk, Medlemmer: Anne Sofie Bakkemo, Marthe Knutsen, Ramona Knutsen

Voksenkontakt: Anna Aglen

Rådet har en leder som leder møter og har kontroll på rådet, og leder får hjelp av sine to nestledere. Vi har en organisatorisk nestleder som skal fungere som leders høyre hånd når rådet skal planlegge, arrangere og organisere forskjellige aktiviteter og andre eventer for ungdom. Vi har også en politisk nestleder som skal fungere som leders høyre hånd når rådet skal snakke med ordfører, rådmann og lokale politikere. Rådet har også en sekretær som sender ut møteinnkalling, referat og som noterer under hvert møte. Ungdomsrådet har møte minst en gang i måneden, og i perioden 18/19 har vi møtedag den første fredagen i måneden klokken 14:00 på Safa. I tillegg møter rådet ordfører og rådmann jevnlig for orientering på hva som skjer i kommune og saker som er viktige for ungdom.

Vi ønsker at Salangen kommune skal bli best på ungdom og at kommunen skal gjøre at ungdomstiden kan ha variasjoner og tilbud som gjør det lett å komme seg ut av rommet og være sosial! Har du noen saka eller innspill til oss, ikke nøl med å kontakte oss! Vi er her for ungdom!

Kontaktinformasjon:

  • Mail: salangenungdomsrad@gmail.com
  • Instagram: @salangenungdomsrad