Det blir opplæring på tilskuddsportalen 9. februar kl.18 på Salangen kulturhus. Anbefaler at minimum 2 stk fra hver forening blir med. Opplæringen tar ca. 30 min-1 time. For å ha en oversikt, gi beskjed til karla.sende@salangen.kommune.no om du skal være med.

• Gå til www.tilskuddsportalen.no og søk etter din kommune i det blå søkefeltet. Til høyre på skjermen dukker det opp en boks med 2 valg (en som er for ansatte i kommunen og en for lag og foreninger). Trykk på lag og foreninger og trykk deretter på « jeg ønsker tilgang». Legg inn info om deg selv og foreningen.

Det gis tilgang til inntil tre brukere fra hver forening. Husk å registrere hvilken forening du representerer og hvilken rolle du har i denne.

• Når du har registrert deg, så skjer det en manuell sjekk av din tilknytning til organisasjonen. Det gis tilgang dersom du er et styremedlem eller har en annen sentral tilknytning til foreningen, og foreningen er registrert med adresse i den kommunen det søkes tilgang via. Dette blir gjort innen en arbeidsdag, men ofte raskere.

• Når du blir godkjent, så mottar du en e-post med bekreftelse på din registrering, og det er viktig at du klikker på aktiveringslenken i denne e-posten. Du kan da velge ønsket passord.

• Begynn jakten på tilskudd!

Med vennlig hilsen Karla Mari Sende | Folkehelsekoordinator Tlf: 95419582