TV-kampanjebilde-2020.png

Et hav av muligheter

Havet er fantastisk. Det har gitt liv til alt levende på planeten vår. Men nå er havet truet. Hvert år havner over åtte millioner tonn plast i havet. Heldigvis finnes det løsninger. Pengene som kommer inn via TV-aksjonen i år er øremerket til jobben med å bekjempe plast i havet ved å skape gode avfallsløsninger i Sørøst-Asia, der problemet med plastforsøpling er størst. Den globale miljøorganisasjonen WWF er mottaker av årets TV-aksjon. Les mer om hvorfor årets TV-aksjon er viktig.

Skoler og barnehager:

Lek og lær for en god sak! Engasjer din skole/barnehage i årets TV-aksjon gjennom vårt årlige undervisningsprogram, skoleløp eller basar.

svein-ivar-stromseth2.jpg
Svein Ivar Strømseth
Foto: Salangen kommune

- Bli digital bøssebærer!

Svein Ivar Strømseth, leder for TV-aksjonen i Salangen kommune, oppfordrer innbyggere å bli digitale bøssebærer. Slik kan man være med i kampen mot plast i havet.

For å opprettholde smittevernet har NRK besluttet at TV-aksjonen i år skal samle inn penger via digitale løsninger. Dette betyr at TV-aksjonen 2020 arrangeres uten at bøssebærere går fra dør til dør, slik Norges befolkning er vant til. I år kan alle som vil støtte aksjonen «gå» med en digital "bøsse".

- På TV-aksjonens nettside blimed.no kan alle registrere seg som digital bøssebærer.
Svein Ivar Strømseth

Fra 15. september er det mulig å få din digitale bøsse, men innsamlingen begynner først 5. oktober. I mellomtiden kan du redigere din digitale bøsse ved å legge inn personlig bilde og tekst etter eget ønske. 

Den personlige spleisen erstatter i år den fysiske bøssen. 

Spørsmål og svar om hva en digital bøssebærer er

 

Bli digital bøssebærer

Her kan du registrere deg som digital bøssebærer og få vite mer om årets TV-aksjon "Et hav av muligheter":

knapp-digital-bøssebære.png

Arrangement:

  • Cafè Oasen i Salangen kirke, menighetssalen er åpen lørdag 17.oktober kl 11-14. Salg av kaffe og kaker. Inntektene går til TV-aksjonen til bekjempelse av plast i havet.