Kulturprisen 2018 går til Rolf Fossbakk og Jarle Adolfsen. Ungdommens kulturpris 2018 går til Kristi Børve. Vi gratulerer! 

Rolf Fossbakk og Jarle Adolfsen har bidratt med frivillig arbeid over mange år med blant annet drift og vedlikehold av lysløype ovenfor Sandbergan, oppkjøring av skiløyper med fossbakk-adolfsen.JPGtråkkemaskin og skuter, merking av turløyper og annet arbeid. Rolf og Jarle har vært og er entusiastiske og arbeidssomme støttespillere i ulike idretter, de stiller alltid opp og er viktige ressurser. Disse to fortjener all oppmerksomhet de kan få for sin jobb for friluftsliv, folkehelse og idrettsglede. De er svært verdige kulturprisvinnere.

I statuttene til statuttene til Kulturprisen 2018 heter det: "Aktuelle kandidater til prisen kan være, enkeltpersoner eller lag/foreninger som gjennom tid har gjort en betydelig innsats for kulturlivet i Salangen på det aktive og/eller på det administrative plan. Aktuelle kandidater er også de som på verdig måte har representert kommunen utad."

Kulturprisvinnerne mottok diplom og gravert tinnfat.

 

 

 

 

 

Kristi Børve gjør en fantastisk innsats for at yngre barn skal ha et kulturelt tilbud i Salangen. Hun er hjelpetrener for 1.-3. klasse for Salangen IF Turn. Hun har i år hatt barnekoret i kirka og kristi-borve.JPGhun har vært delaktig i UKM-arrangement lokalt. Kristi er omsorgsfull, støttende og positiv i sin tilnærming til barna hun arbeider frivillig for. Hun har spilt fotball, gått langrenn, drevet med friidrett, synger og spiller piano, så hun har en imponerende liste til å være 15 år.

Kristi Børve mottok diplom og en spesialprodusert pokal i kirsebærtre laget av Steinar Gjertsen, Sjøvegan. Emnet til pokalen er hentet fra Sør-Sverige.

I statuttene til Ungdommens kulturpris 2018 heter det: "Aktuelle kandidater til prisen kan være ungdom mellom 13 og 25 år eller grupper, lag og foreninger som gjennom sitt engasjement har gjort en spesiell innsats på det aktive og/eller det administrative plan i Salangen kommune. Aktuelle kandidater er også de ungdommene som på verdig måte har representert kommunen utad." 

Vi gratulerer med kulturprisene!

Les mer om kulturprisene i Salangen her