Endring i søknadsprosedyrer ved søknad om tilskudd fra kommunalt næringsfond

Det kommunale næringsfondet og regional satsing, publiseres med forbehold om tilsagn fra Troms fylkeskommune. Straks ordningen er publisert vil søknader kunne registreres og sendes inn. Behandling av søknader vil igangsettes når midlene fra Troms fylkeskommune er overført.

”Strategier for næringsutvikingsarbeidet i Salangen” og retningslinjer for fondet er ligger tilgjengelig her (link).

Det er gode veiledninger både  skriftlig og i veiledningsvideoer på nettsiden www.regionalforvaltning.no. Aktuelle søkere oppretter her egne brukernavn og passord som søker på regionalforvaltning.no, og velger søknadsskjema KNF, som er en forenklet versjon av fylkeskommunens søknadsskjema.

Klikk her for å gå til regionalforvaltning.no

Ved spørsmål om  og behov for veiledning til søknader kan aktuelle søkere kontakte :

• Sigrun W. Prestbakmo  sigrun.wiggen.prestbakmo@salangenkommune.no 77172001 / 48180945
  • Astafjord Utvikling AS v / Bjørn Nordmo: bjorn@areneelvenes.no 91700556