PRESSEMELDING: Flytt til Salangen

Viktig dato

30. juni er en viktig dato for landets kommuner, da folketallet per første halvår har stor betydning for kommunens inntekter påfølgende år. I den forbindelse ønsker vi i Salangen å oppfordre de som har planlagt å melde flytting til Salangen til å gjøre det innen 30. juni. Det er bra for Salangen kommune og lokalsamfunnet, og vi ønsker i den forbindelse å oppmuntre folk til å flytte før denne datoen.

Vi ønsker å gi dere en liten velkomst, og ta del i flotte opplevelser og morsomme arrangement som skjer i kommunen i sommer.

I 2017 er det følgende regler som gjelder:

1. De som dokumenterer meldt flytting til Salangen fra en annen kommune i tidsrommet 26.-30. juni 2017 får gratis festivalpass til Millionfisken. Dokumentasjon fra folkeregisteret på flytting sendes/forevises ordfører, og festivalpass vil deretter tildeles de som har dokumentert flyttedato og adresse.
  2. De som har meldt flytting til Salangen fra en annen kommune i perioden 1. januar - 25. juni 2017 er med i trekking om 5 festivalpass til Millionfisken 2017. Dokumentasjon på flyttedato og adresse må sendes/forevises ordfører. Trekking vil foretas 27.06.17 kl 12.00, så ordfører må ha mottatt dokumentasjon inne dette tidspunktet.
  3. I år vil ALLE som kan dokumentere å ha meldt flytting til Salangen fra en annen kommune i perioden 1. januar 2017 til og med 30.juni 2017 være med i trekking av en ekslusiv adgang til VIP - området under Arctic Race of Norway sin start på Sjøvegan 11. august. Denne VIP-adgangen har en verdi på 1500 kroner. Dokumentasjon på flyttedato og adresse sendes/forevises ordfører, trekking vil foretas 3. juli kl 12.00.

Ordfører treffes på kommunehuset i Salangen, eller på e- post Sigrun.wiggen.prestbakmo@salangen.kommune.no.

Velkommen til Salangen!

Sigrun Wiggen Prestbakmo