Ny viktig leieavtale for Arena Elvenes

Tidligere har Arena Elvenes AS og Consortzio Italia 2000 inngått leieavtale som innebærer at deres hovedbase i forbindelse med bygging av ny kraftlinje Ofoten - Balsfjord, er på Elvenes med administrasjon, lager og inn/ut transport i byggeprosessen de neste tre årene. Største aktiviteten vil være fra mars 2015 med på det meste 200 personer fra Consortzio Italia 2000 involvert.

Både for Arena Elvenes AS og Salangen kommune som eier av selskapet er det en viktig milepel man har nådd ved både å få på plass den andre avtalen med en stor leietager, men ikke minst gjennom dette å ha lykkes med å etablere en betydelig overnattingskapasitet finansiert over leieperioden, som vil være et viktig fundament i utviklingen videre på Elvenes.

Det har både fra Arena Elvenes AS og Salangen kommune vært lagt ned et betydelig arbeid i å lande disse to kontraktene med Consortzio Italia 2000, som har gitt gode resultater.

For Arena Elvenes                                                       For Salangen kommune

Ivar B Prestbakmo, styreleder                                      Sigrun Wiggen Prestbakmo, Ordfører

Bjørn Nordmo, daglig leder                                          Frode Skuggedal, Administrasjonssjef