Mini Arctic Race for barn

MELD DEG PÅ HER: www.snn.no/sykkel

I sommer blir det som alle vet sykkelfest i Troms og Finnmark. Som offisiell samarbeidspartner og sponsor for den grønne poengtrøya, vil SpareBank 1 Nord-Norge at alle skal få delta på folkefesten!

Landsdelens egen bank ønsker spesielt å skape et engasjement blant barn og unge, gjennom å bidra til aktivitet og idrettsglede. Tidligere har flere tusen barn deltatt på SNN Mini Arctic Race. Og i 2017 gjentas suksessen med sykkelløp for barna også i Salangen.

La barna få en aktiv og sosial ferietid fylt av fart og moro med SNN Mini Arctic Race. Dette vil garantert bli sommerens stolteste minne!

Dette må du vite om SNN Mini Arctic Race

Det er gratis å delta, og alle deltakere får t-skjorte og medalje. 

Hvem kan delta?

  • Barn 3-5 år (1 runde på sykkel med/uten støttehjul eller trehjulssykkel)
  • Barn 5-7 år (2 runder)
  • Barn 8-10 år (3 runder)
  • Barn 11-12 år (4 runder)

Hvor lang er løypa?
Sykkelrittene er uhøytidelige og blir arrangert i smårunder på ca. 700 meter. Alle barn kan være med, her er aktivitet og idrettsglede det viktigste. For de minste kan gjerne mamma eller pappa sykle eller gå ved siden av. 

Husk hjelm!
Barnas sikkerhet under sykkelrittene er viktig for oss. Derfor er alle løyper sperret for biltrafikk og godt merket. Det er selvsagt obligatorisk med sykkelhjelm. Deltakelse i SNN Mini Arctic Race skjer på eget ansvar.

Hvem er arrangør?
SpareBank 1 Nord-Norge er arrangør og våre ansatte fyller alle roller i gjennomføringen av sykkelrittet. Du møter den fra påmelding til registrering, til speaker, løypevakt og utdeling av medaljer.

Vi håper dere vil være med å skape sykkelfest sammen med oss. Vi gleder oss!