Mer informasjon om overgang til Senja Avfall

Vi deler fra og med 4. januar ut sekk for plastemballasje og kroker til å kneppe fast på papiravfallsdunker (for å henge plastsekken på når denne ønskes tatt med). Utdelingen blir ferdig i uke 1. Se bilde nederst.

Utlevering at dunker til de som mangler slikt gjøres i flere runder. Første runde tas på fredag. De som mangler dunk(er) må ta kontakt med oss på tlf. 77850650 eller epost: post@senja-avfall.no.

I prinsippet skal alle ha dunk matavfall og papirdunk. Matavfallsdunken skal nå brukes til restavfall. Informasjon er sendt ut til over 970 husstander i kommunen. Men de som mangler skal selvsagt få levert ut dunk for papir (blått lokk) og restavfall (svart lokk). Den som har behov for 240 liters restavfallsdunk skal få byttet ut sin tidligere matavfallsdunk (140 liters med svart lokk). Vi har dessverre en forsinkelse på leveringen av 240l-dunker. Vi forventer slike på lager i slutten av januar. Derfor vil vi nå prioritere utlevering til de som mangler avfallsdunker.

Spørsmål i forhold til renovasjon kan også rettes til Salangen kommune ved teknisk avdeling på 901 31 296

dunker-og-sekker.jpg