Levekårsutvalget på omvisning på SABE

Lederen i utvalget mener det er flott å kunne få slike omvisninger. - Det gir oss som politikere litt større nærhet til etatene i kommunen. SABE har jo gjennomgått flere renoveringer og det er flott å kunne få se hvordan beboerne og de ansatte har det der i dag.

Levekårsutvalget-2014

En av de ansatte sa i forbifarta at " ja her har vi det fint" og det synes jeg er flott å høre! Positivitet skaper trivsel på arbeidsplassene. Vi fikk også æren av å synge bursdagssang for en av beboerne som fylte 91 år!

Levekårsutvalget prøver å invitere, når vi har anledning og rom for det i møtene, representanter fra ulike etater som er relevante for vårt ansvarsområde i kommunen.

- Jeg er veldig fornøyd etter besøket på SABE og det var også de andre representantene som var med. Noen nye tanker og ideer fikk vi også med oss under besøket, avslutter leder Miriam J Bekkeli.

På bildet fra venstre: leder Miriam J. Bekkeli, Hilde Løvberg, Terje Bertheussen, Kenneth Daleng, Ståle Bakkemom og Ellen J. Bertheussen

Les sakslister og protokoller fra politiske utvalg ved å klikke HER