Invitasjon til folkemøte om Arctic Race of Norway

Styringsgruppa for arrangementet i Salangen kommune, bestående av Salangen kommune, Salangen næringsforening, Salangen sang og  ARN-2015.jpgmusikkråd og Salangen idrettsråd, vil med dette invitere alle i Salangen til et folkemøte om arrangementet:

Tema:

• Hvordan utnytte arrangementet " Artic Race og Norway " for å skape en folkefest i Salangen langs sykkeltraséen?
  • Hvordan markedsføre kommunens aktive nærings- og kulturliv, store arrangement og viktige historie som flyplass og industrieventyr?
  • Hvilke markeringer skal / kan vi få til i Salangen, og hvem skal / kan være ansvarlige for disse?

Ved dette arrangementet har vi alle i Salangen kommune en unik mulighet til å skape en folkefest som vil markedsføre oss på en unik måte. Stor og god mediadekning av rittet gjør at vi må være godt forberedt, da dette er et markedsføringspotensiale som er verdt sin vekt i gull.

Vel møtt til en innholdsrik ide dugnad 17 februar 2015.

Kurt Jan Kvernmo

Kultursjef