Imponerende av lærere og elever!

Imponerende av lærere og elever!

Elever og lærere ved Salangen skole, avdeling Vasshaug har all grunn til å være stolte av onsdagens oppsetning av "Den levende skogen" på Bygdetunet. denlevendeskogen.jpgSør-Troms Museum har ansvaret for Bygdetunet som er en fantastisk arena for en slik forestilling! Engasjementet som elever og lærere har lagt ned forteller mye om hva som bor i Salangensamfunnet. Det er det samme engasjementet som gjør Millionfisken mulig og som gir oss alle grunn til å være stolte, der grenser sprenges og vi skaper det lokalsamfunnet vi ønsker!

Måneders forberedelse fra lærere og elevere gav 450 publikummere en minneverdig opplevelse. Som ordfører gratulerer jeg elever og lærere, assistenter og andre gode hjelpere med en forestilling som virkelig sprenger grenser og viser hva som er mulig! Midt oppe i alternativ skoledrift pga skolerenovering er det imponerende at dere gir Salangen en slik opplevelse som "Den levende skogen"! Det er det virkelig grunn til å være imponert over!

Som pappa til to av ungene skulle jeg mye heller vært på Bygdetunet istedenfor på fylkestinget i Tromsø, men mange har hatt en fantastisk opplevelse på bygdetunet så jeg benytter anledningen til å gratulere så mye til alle som gjorde det mulig!
 

Ivar B. Prestbakmo

ordfører