Invitasjon til folkemøte om Arctic Race of Norway 2017

På etappe 2 den 11. august er Salangen kommune arrangør  med start på Sjøvegan, og sykkelrittet vil kjøre fra Sjøvegan sentrum, gjennom  Øvre Salangen til kommunegrensen mot Bardu. Her forlater rytterne Salangen kommune og kommer tilbake til Salangen over Einarmyran.

Da er rytterne tilbake i Salangen for tredje gang under årets arrangement, og rittet går gjennom Sjøvegan, til Løksebotn, og videre mot Dyrøy kommune over Nattmålsskaret.

ARN gir oss noen utfordringer som vertskap, men også noen fantastiske muligheter.  Med alle de mulighetene som byr seg har vi sammen en unik mulighet til å sette kommunen vår på kartet i hele verden (direkte TV sendinger til mere enn 180 land), samt å bidra til og skape folkefest, trivsel og stemning for deltakere, tilskuere og TV tittere.

I denne forbindelse vil Salangen kommune innkalle  til folkemøte om ARN slik:

• Tid:  Torsdag. 23 mars 1900-2030
  • Sted: Salangen kulturhus, storsalen.

På møtet vil varaordfører og prosjektleder orientere om hva ARN kan og vil bety for Salangen kommunes innbyggere, næringsliv, institusjoner, lag og foreninger.

I orienteringen vil vi også komme inn på muligheter og begrensninger arrangementet vil ha de to dagene det besøker vår kommune.

Vel møtt til folkemøte om Salangen kommune som arrangørkommune i ARN 2017.

(foto: Salangen kommune på seminar i Nice. Dette legger grunnlag for planlegging av aktiviteter i Salangen)

Vennlig  hilsen

ARTIC RACE OF NORWAY  2017

Les mer på de offisielle nettsidene til ARN (her finner du kart mm.)