E-tjenester biblioteket

Nyhet mars 2013:

Med nasjonalt lånekort kan du nå låne e-bøker via nettet 24 timer i døgnet, 7 dager i uka. Lånet er helt gratis, ingen overtids eller erstatningsgebyrer – e-boka leverer inn seg selv når lånetiden er ute. Du kan ha 4 titler registrert samtidig. Lånetida for e-bøker er 21 dager.

For å kunne låne e-bøker på nett trenger du et gyldig lånekort, og du må ha tilgang til Internett. Lånekort og passord får du på biblioteket ditt. Du kan laste ned e-bøkene til PC/Mac, lesebrett, nettbrett og smartphone. Lån bøker her!

 

Finn bøker, reserver eller bestill: Salangen bibliotek!

Du kan søke på nett blant et stort antall bøker og andre dokumenter.
Finner du noe du liker, kan du også reservere eller bestille tittelen. Hvis du logger deg inn, får du oversikt over alle dine lån, og kan også fornye lånene.
Gjør websøk av bøkene i Salangen Bibliotek her!

Bok til alle-bibliotek:

Salangen bibliotek er et Bok til alle - bibliotek; det betyr at vi skal ha litteratur til alle, også de som har lesevansker eller problemer med språket vårt på en eller annen måte som hindrer dem i å lese. Les mer her om BOKSØK.

Fjernlån:

Finner du ikke det du trenger her i biblioteket, kan bøkene bestilles fra et annet bibliotek. Denne tjenesten er gratis.

 

Bøker på minoritetsspråk:


Det flerspråklige bibliotek i Oslo har ansvaret for innkjøp og viderelån av bøker på minoritetsspråk i Norge. Flyktninger, asylsøkere og andre som er bosatt i Salangen kan få hjelp og veiledning av bibliotekpersonalet når de ønsker å låne bøker på eget språk.


 

Biblioteket er i Salangen kulturhus. Inngang på øversida. Biblioteksjef er Stein Markussen.
Telefon: 77 17 21 14
E-postadresse: stein.markussen@salangen.kommune.no

Se nettsida til Salangen bibliotek