ARCTIC RACE OF NORWAY 2017 i Salangen

Vi er stolte av å presentere programmet for folkefesten i Salangen under Arctic Race of Norway! Se programmet HER

Etappe 1: Torsdag 10.8.17
Start Engenes klokka 1400 med målgang Narvik via Sjøvegan. 

Etappe 2: Fredag 11.8.17
Start Sjøvegan klokka 1200 med målgang på Bardufoss flystasjon. 

OVERNATTING:
For tilreisende som ønsker å overnatte er det tilrettelagt for bobiler og campingvogner på U4-området på Strandveien og ved båtbryggene til Millionfisken (begge områdene er i nær tilknytning til sentrum). I tillegg kan Elvelund camping og Garsnes kontaktes.

Vi oppfordrer publikum om å være tilstede der de ulike aktivitetene skal foregå i god tid før bilfrie veier iverksettes (se siste side i programmet). På Sjøvegan er det gode parkeringsmuligheter begge dagene (samt avsatte plasser for bevegelseshemmede i sentrum). I butikkene finner du gode tilbud og det vil være rikelig med muligheter for å kjøpe mat og drikke. Du kan følge rittet live på storskjerm i sentrum av Sjøvegan begge dagene!

BILFRIE VEIER:
Både torsdag 10 og fredag 11. august vil det være bilfrie veier. Det betyr at innenfor gitte tidsvinduer vil det IKKE være mulig å ta seg frem med bil eller andre motoriserte kjøretøy. Vi oppfordrer til å følge nøye med på samt sette seg inn i tidspunktene for bilfrie veier.

Se mer informasjon i høyre marg her, bla informasjon om bilfrie veier under rittet. Lik også vår Facebookside så får du kjapt informasjon!