30-trimmen

Konkurranseregler

For å få registrert turen må du skrive deg inn i boka som ligger ved turmålet og bruke klippetanga til å merke av den aktuelle turen på klippekortet.  Mangler midtbilde1.jpgklippetang, skriv dagens dato.

Vi har gitt hver tur en poengsum ut fra turens vanskelighetsgrad.

• En lett tur gir 2 poeng.
  • En middels krevende tur gir 5 poeng.
  • En krevende tur gir 10 poeng.
  • Du har mulighet til å gå hver tur så mange ganger du ønsker for å sanke turpoeng.

Konkurranseperiode:

Juni 2014 - 31. oktober 2015

Premiering:

Alle som leverer inn klippekort innen 31. oktober 2015 og er tilstede på premieutdelingen vil få en eksklusiv 30-trim t-skjorte, og være med i trekningen av gavepremier.

De som har 200 eller flere turpoeng vil være med i trekningen av de flotteste premiene. Deretter vil premiene synke i verdi for de som har:

• 120-199 turpoeng
  • 60-119 turpoeng
  • 30-59 turpoeng

Fotokonkurranse

Ta bilder av dine turopplevelser og vinn flotte premier. Bilder lastes opp på Instagram med #30trimmen eller sendes på e-post til oystein.anesen@salangen.kommune.no. Bilder må merkes med navn og alder.

Innsendte bilder kan bli benyttet av 30-trimmen til å illustrere ulike turmål og i markedsføring av 30-trimmen.

Klippekortet fås kjøpt på følgende steder:

• Kulturkontoret på Sjøvegan
  • Sport 1 Sjøvegan
  • Spar Tennevoll
  • Servicekontoret Lavangen kommune

Pris: 200 kr

Turbeskrivelser:

Ved å klikke på stedsnavnene under kan du lese turbeskrivelser og se kart over de ulike løypene. Når du har klikket på stedsnavnene under kommer du til nettsiden God tur. For å skrive ut turbeskrivelsene klikk på linken som heter "Lag ny PDF" (under kartet).

Turbeskrivelser

• Salangen IF ski
  • Lavangen Fjellvandrerlag

Kontaktinfo:

Øystein Ånesen (77 17 21 11)